Ταπητοκαθαρισμός

Παράδοση και παραλαβή: Με ένα τηλεφώνημά σας παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε χαλιά και μοκέτες από το χώρο σας την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε.

Καθαρισμός: πάντα ένα βήμα πιο μπροστά.. Παρέχουμε εξειδικευμένους και ασφαλής καθαρισμούς. Ασφαλής καθαρισμός με τίναγμα, πλύσιμο, ξέβγαλμα και εξουδετέρωση καταλοίπων και μικροοργανισμών με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
Ο σύγχρονος εξοπλισμός, η τέλεια οργάνωση και η πολύχρονη πείρα μας είναι εγγύηση για τον αντιμικροβιακό καθαρισμό και τη διατήρηση της λάμψης των χρωμάτων. Καθαρισμός με υγιεινές προδιαγραφές και ξέβγαλμα με μεγάλες ποσότητες νερού που αποβάλλουν κάθε σκόνη. Στύψιμο με ειδικό μηχάνημα που αφήνει μόνο λίγη υγρασία χωρίς να υπάρχει πιθανότητα να ξεβάψει το χαλί.
Το χαλί σας στραγγίζει με ασφάλεια, μακριά από τις ακτίνες του ήλιου διατηρώντας τα χρώματα τους ζωντανά και αναλλοίωτα.

Ξηρός καθαρισμός: Ειδικός καθαρισμός για μεταξωτά, ευαίσθητα και χειροποίητα χαλιά. Τα χαλιά δεν έρχονται καθόλου σε επαφή με το νερό και τα υλικά που χρησιμοποιούνται δεν ταλαιπωρούν τις ίνες τους, αναζωογονώντας έτσι το πέλος τους και τα χρώματά τους.

Συσκευασία και αποθήκευση: Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία του στεγνώματος, γίνεται η καταμέτρηση με ηλεκτρονικά μέσα, η συσκευασία και η αποθήκευση. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι ειδικά μελετημένοι ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας. Τα χαλιά αριθμούνται και ταξινομούνται σε ράφια σε ειδικούς ασφαλείς χώρους, όπου και φυλάσσονται όλο το καλοκαίρι μακριά από την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες.