Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών

Πλεονεκτήματα:

Ευκολία. Η υπηρεσία προσφέρεται στον χώρο σας.

Μηδενικός χρόνος ξήρανσης. Ένα βαριά λεκιασμένο ύφασμα θα απαιτούσε πολύ μεγάλο χρόνο για να στεγνώσει.

Αναζωογονεί την φωτεινότητα των χρωμάτων του υφάσματος.Κανένα χημικό υπόλειμμα στο ύφασμα.Δεν πραγματοποιεί μόνο καθαρισμό των επιφανειών, αλλά και τις αποστειρώνει.

Καθαρισμός ΣΑΛΟΝΙΩΝ: Μια περιστρεφόμενη βούρτσα μεγάλης ταχύτητας θα εμποτίσει με αφρό την ταπετσαρία για τον καθαρισμό της.
Κρυστάλλωση: Ο αφρός παγιδεύει τους ρύπους μέσω της διαδικασίας κρυστάλλωσης.
Συλλογή της βρωμιάς: Μόλις κρυσταλλώσει ο αφρός, τα υπολείμματα αφαιρούνται εύκολα.
Αποστείρωση: Η ταπετσαρία αποστειρώνεται με τον ψεκασμό με το SPRAY της POTEMA για την προστασία από τα ακάρεα και την σκόνη.

Εφαρμογή σε όλα τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που δεν μπορούν να πλυθούν εύκολα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά στα υπερβολικά μεγάλα ή στα μη πλενόμενα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα όπως: όλα τα στρώματα, τις καλύψεις στρωμάτων, τα πλαίσια κρεβατιών, τους καναπέδες, τους υπνόσακους, τα μάλλινα καλύμματα, τα μαξιλάρια, όλα τα είδη μαξιλαριών, τα καροτσάκια μωρών, τα λούτρινα ζωάκια, τα παιχνίδια, τις επενδύσεις των βαλιτσών και των τσαντών, τους τάπητες, τα μάλλινα παπούτσια, τα μάλλινα καπέλα και τα παλτά κ.λπ.

Επίδραση:

Το SPRAY MATTRESS CLEANING της POTEMA® λειτουργεί αμέσως ενάντια στις μυρωδιές και εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα που περιέχουν τα περιττώματα των ακάριων σκόνης. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε τακτικά περίπου κάθε δεκαπενθήμερο όταν αλλάζετε τα ενδύματα κρεβατιών ή όταν αλλάζουν οι φιλοξενούμενοι. Μετά από έναν ψεκασμό στρώματος πρέπει να περιμένετε περίπου 10 λεπτά για να δράσει.

Πρόσθετη επίδραση:

Ουδετεροποίηση της μυρωδιάς στον κάδο σκουπιδιών, τις παπουτσιωθήκες, τις τουαλέτες και στο καλάθι με τα άπλυτα. Αφαιρεί ακόμη και τον καπνό τσιγάρων από τα ενδύματα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων π.χ., τις κουρτίνες, το μαξιλάρι και τους τάπητες καθώς επίσης και τις έντονες ζωικές μυρωδιές.

Χρησιμοποιείται ακόμη και για την αφαίρεση λεκέδων. Απλά εφαρμόστε τον ψεκασμό σε έναν φρέσκο λεκέ και σκουπίστε με μια πετσέτα με μια περιστροφική μετακίνηση από το εξωτερικό στο εσωτερικό του λεκέ.

ο ΑΝΤΙΙΚΟ SPRAY της POTEMA είναι ιδανικό για τα ξενοδοχεία, τα σπίτια και τους ιδιωτικούς χώρους.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε περιοχές με πολλά αντικείμενα που δεν είναι εύκολο να καθαριστούν.

Κατάλληλο και για:

  • Κτηνιάτρους
  • Ιδιοκτήτες κατοικίδιων
  • Σπιτάκια ζώων
  • Ζωικό εμπόριο
  • Γεωργικές επιχειρήσεις

Εσωτερικό αυτοκινήτων, παπούτσια, κ.λ.π.